Pandemia de coronavirus a revenit în forță în Europa

În Europa, numărul infectărilor crește de la o zi la alta în mai multe țări, iar liderii europeni au în plan să impună măsuri drastice pentru a putea ține situația sub control.

Astfel, pandemia de coronavirus, face ravagii, iar campaniile de vaccinare anti-covid se mișcă din ce în ce mai lent, scrie CNN. În acest caz, liderii europeni caută să impună reguli dure menite să izoleze de restul societății persoanele care refuză să se vaccineze.

Germania spre exemplu urmează să impună reguli mai stricte pentru cei care nu au încă schema completă de vaccinare, iar una dintre măsurile propuse de autorități este ca germanii să prezinte dovada vaccinării sau un test negativ pentru a putea merge cu autobuzul sau cu trenul.

Însă, noile reguli vin în completarea restricțiilor deja existente referitoare la accesul în baruri, restaurante ori săli de cinema. Aceste propuneri au fost făcute de Partidul Social Democrat, Partidul Liber Democrat și Partidul Verde, aflate în plin proces de formare al noului guvern german și urmează să fie votate joia aceasta în Bundestag – Parlamentul german. Unul dintre liderii „verzilor”, Robert Habeck, a…

Citeste continuarea Aici

You might also like