Otilia, mărturii despre participarea la Survivor România

Otilia se numără printre cei 12 concurenți din echipa Faimoșilor, de la „Survivor România” 2022, competiție care se va difuza pe Pro TV din data de 16 ianuarie 2022. Artista casei de discuri Roton Music intră în lupta pentru marele premiu de 100.000 de euro, dar și pentru titlul de „Survivor România”.
Cu toate că este o optimistă convinsă și foarte ambițioasă atunci când vine vorba despre competiție, Otilia recunoaște că are și puține temeri în ceea ce privește probele pe care va trebui să le treacă, dar și statul în Republica Dominicană pentru o perioadă mai lungă de timp.
„O să încerc să fiu atentă și, pe cât posibil, să nu mă accidentez. Cred că lucrurile se pot complica mult dacă mă rănesc și chiar îmi doresc să ajut echipa, să fiu în cea mai bună formă a mea. Legat de micile temeri pe care le am acum, înainte de Survivor, cred că e normal să le am, la fel și emoțiile. În general, lucrurile pe care nu le pot controla mă sperie puțin, iar aici mă refer la fenomene naturale. Sper să nu ne prindă vreun tsunami acolo. În rest, mi-ar mai fi frică să sar de la înălțime”, povestește Otilia, într-un…

Citeste continuarea Aici

You might also like