Operatorul de servicii de curierat FAN Courier îşi extinde operațiunile în Republica Moldova

Ca parte a strategiei de dezvoltare în Europa Centrală și de Est, FAN Courier, liderul pieței locale de curierat, extinde operațiunile în Republica Moldova, prin care oferă clienților acces la servicii de curierat și magazinelor online posibilitatea de a-și extinde piețele de livrare.

Fiind, lansată la jumătatea lunii noiembrie 2021, rețeaua FAN Moldova a început deja înrolarea primilor clienți și parteneri.

În opinia sa, ”Lansarea FAN Moldova face parte din strategia de dezvoltare pe termen lung a FAN Courier în Europa. Republica Moldova este prima țară din Europa de Est unde ne extindem cu operațiuni proprii, alegând să operăm în mod direct de data aceasta, față de alte țări unde operăm prin parteneri. În Moldova, suntem prima companie românească ce oferă servicii de curierat domestic, astfel că putem vorbi de un nou pionierat, de data aceasta extern, la 23 de ani de la fondarea FAN Courier”, a declarat Adrian Mihai, CEO FAN Courier.

Operatorul FAN Courier este prima companie românească de profil care oferă servicii de curierat în Republica Moldova. Liderul pieței locale de curierat a investit până acum 500.000 de euro pentru a…

Citeste continuarea Aici

You might also like