ONU: Lumea își finanțează autodistrugerea

În plan mondial, după doi ani de pandemie și după mai bine de două luni de război, omenirea s-ar putea confrunta cu cel mai mare dezastru de până acum. Un semnal de alarmă în acest sens vine din partea ONU, iar previziunile sunt sumbre.

Avertisment de ultimă oră la nivel mondial. Organizaţia Naţiunilor Unite (ONU) este din ce în ce mai îngrijorată de modul în care schimbările climatice vor afecta viețile oamenilor.

În contextul ONU, organizaţia susține că acţiunea omului asupra climei contribuie la un număr din ce în ce mai mare de dezastre la nivel mondial. În acest sens, Organizația face apel la stoparea acestei “spirale de autodistrugere” cu care se confruntă omenirea, informează AFP.

În acest sens, toate aceste informații au apărut într-un nou raport, în care Oficiul Naţiunilor Unite pentru Reducerea Riscului de Dezastre avertizează în legătură cu faptul că dezastrele se multiplică rapid în întreaga lume ca urmare a schimbărilor climatice provocate de acţiunea omului şi a gestionării defectuoase a riscurilor.

Câte dezastre au loc anual la nivel mondial

Din datele centralizate de ONU,se arată că  între 350 şi 500…

Citeste continuarea Aici

You might also like