Octavian Jurma: România va fi lovită de valul 6 al pandemiei chiar de la finalul lunii august

Pandemia de COVID-19 pare să fi devenit un subiect uitat în România, mai ales odată cu declanşarea războiului din Ucraina. Octavian Jurma atrage însă atenţia că adevărul este cu totul altul, iar ţara noastră va fi lovită de valul 6 al pandemiei chiar de la finalul lunii august. Ce mai putem face pentru a salva situaţia?

Octavian Jurma: Pandemia a fost declarată închisă din motive de inconvenienţă politică

În acest sens, specialistul este de părere că ţara noastră va fi lovită de valul cu numărul şase al pandemiei în această toamnă, începând cu luna august.

Astfel, „Din păcate, eliminarea tuturor măsurilor de prevenție în perioada sărbătorilor, precum și din școli a dus la prelungirea valului 5-Omicron cu cel puțin 4 săptămâni și la formarea unui platou care a durează de 3 săptămâni.

Sunt doar 2 luni de la abandonarea oficială a măsurilor de sănătate publică în pandemie și declararea închiderii pandemiei din motive de inconveniență politică.

Din păcate, singura pandemie care s-a terminat este cea din 1918, pentru că cea din 2020 este bine mersi și produce noi tulpini într-un ritm ameţitor”, scrie Octavian…

Citeste continuarea Aici

You might also like