Oana Zăvoranu și soțul ei, momente dificile în căsnicie. S-au gândit chiar la divorț

Binecunoscuta Oana Zăvoranu trăiește o poveste de dragoste cu Alex Ashraf. Cei mai mulţi poate se întreabă cum reușesc cei doi să țină aprinsă flacăra iubirii. Soțul acesteia a dat detalii importante din căsnicie.

Ea a vorbit de curând despre relaţia cu Alex Ashraf. Vedeta de televiziune a dezvăluit că a avut parte de perioade dificile în relația cu soțul ei, dar au reușit să treacă peste toate împreună.

Ca în orice cuplu, Oana Zăvoranu și Alex Ashraf  au și ei, episoade tensionate. Ca și în cazul multor altor relații, și aici a intervenit la un moment dat monotonia, care le-a adus câteva probleme în relație.

De curând, în cadrul unei emisiuni tv, actrița și soțul ei au mărturisit că au traversat perioade dificile în căsnicie și s-au gândit chiar și la divorț.Oana a declarat că nu a fost mereu totul roz în relația cu soțul ei și s-au confruntat și cu perioade mai puțin frumoase, care le-au dat de gândit.

Aceasta a arătat că în căsnicia cu Alex intervenise la un moment dat monotonia și parcă se pierduse acea flacără de la început, însă cei doi au știut cum să reînvie pasiunea și acum totul este bine între…

Citeste continuarea Aici

You might also like