Oana Tache a mobilizat zeci de vedete să își manifeste solidaritatea cu Ucraina!

Zeci de artiști și vedete au răspuns la apelul lansat și au trimis testimoniale în care își manifestă solidaritatea cu populația din Ucraina.
Irina Rimes, Neti Sandu, Alina Eremia, Ana Baniciu, Andreea Antonescu, Oana Cuzino, Alexandra Ungureanu, Ramona Păun, Daniel Pavel de la Survivor, Adrian Nartea, Radu Dumitrescu de la Masterchef, Eugenia Nicolae, Jean Gavril și mulți alții au putut fi auziți la Virgin Radio România declarând că sunt „SOLIDARI CU UCRAINA”.
„Mai mult ca oricând e momentul să fim uniți! E momentul în care fiecare gând, fiecare gest, fiecare acțiune contează! Ăsta e adevărul, asta e realitatea. Însă, la fel de adevărat e că împreună suntem mai puternici, mai buni și putem schimba lumea din jurul nostru. Asta am învățat de la ascultătorii care sunt în fiecare weekend cu mine, la radio. Suntem alături de Ucraina! Suntem solidari cu Ucraina! Și alegem să ne implicăm atât pentru generația noastră cât și pentru generațiile viitoare!”, a declarat Oana Tache.
Cu un background solid în media românească, Oana a fost mereu un vector de imagine important pentru generația tânără. A lucrat pentru MTV România ca…

Citeste continuarea Aici

You might also like