O ţară din Uniunea Europeană este ”răul suprem” pentru Rusia

În contextul invaziilor, Rusia trimite o undă de șoc în Europa. După Ucraina, o nouă țară a intrat în vizorul Kremlinului. Toate detaliile au fost făcute publice în direct, în cadrul emisiunii ”Serile cu Soloviov”, de la televiziunea de stat Rusia 1.

Concret, realizatorul emisiunii, Vladimir Soloviov, în vârstă de 51 de ani, care este totodată și unul dintre cei mai vocali propagandiști ai Kremlinului a vorbit despre Germania.

Mai exact, acesta susține că Germania este ”răul suprem” și că ar trebui să fie ”atacată”, având în vedere mișcările din ultima perioadă.

În opinia sa, „Germania furnizează arme pentru uciderea piloților noștri. Este răul suprem și ar trebui atacată”, a transmis Vladimir Soloviov în direct, relatează Bild.

Invitat la emisiunea sa a fost și un alt jurnalist, Alexander Sosnowski, care a analizat slăbiciunile țărilor membre NATO. Acesta a precizat că Germania nu mai are acum ”aproape nimic fiabil”, în ceea ce privește sistemul de apărare, lucru care ar permite Rusiei să facă orice tip de mișcare.

Germania, noua țintă a Rusiei?

„Bundeswehrul nu mai are aproape nimic fiabil în ceea ce…

Citeste continuarea Aici

You might also like