O tânără de 19 ani pasionată de sporturile extreme reprezintă România la Top Model of the World

Tânără, neînfricată, optimistă și foarte frumoasă, Ioana Hotăran este câștigătoarea titlului Top Model of the World România 2022, reprezentanta României la Top Model of the World, ce va avea loc în 11 martie 2022, la Cairo.

 

Ioana este o arădeancă de doar 19 ani, fascinată de lumea modei și de sporturile extreme. Da, ați citit bine, Ioana Hotăran și-a descoperit devreme o latură inedită a personalității ei, depășindu-și limitele, prin practicarea sporturilor extreme.

 

”Ador lucrurile care-mi induc o anume frică constructivă, de aceea am început să practic sporturile extreme. De curând am sărit cu parașuta, cu pendulul și am făcut bungee jumping. În continuare aș vrea să încerc sporturile pe apă cum ar fi rafting și orice alt sport sinonim cu adrenalina și curajul.” a declarat Ioana.

 

Participarea la un concurs de calibrul Top Model of the World este un mare privilegiu și o provocare totodată pentru tânăra reprezentantă a României. Însă, motivația de a merge mai departe este credința ei puternică în faptul că toate lucrurile se întâmplă cu un motiv. ”Când apar obstacole mă gândesc că Dumnezeu oferă aceste…

Citeste continuarea Aici

You might also like