O nouă tragedie aviatică a avut loc în urmă cu doar câteva ore

Compania aeriană Helidosa anunță că nouă persoane şi-au pierdut viaţa miercuri în accidentul unui avion care urma să facă legătura între Santo Domingo şi Florida, scrie AFP.

Din cele nouă persoane fac parte atât pasagerii cât și echipajul din avion.

Astfel, “Helidosa informează şi regretă accidentul tragic al unuia dintre avioanele sale pe aeroportul Las Americas (aeroportul din Santo Domingo) în care au decedat toţi pasagerii şi echipajul”, potrivit comunicatului.

Despre acest accident, presa americană a publicat un document conform căruia echipajul era alcătuit din doi piloţi şi o stewardesă, în timp ce la bord se aflau şase pasageri, printre care doi minori de 4 şi 13 ani. Totodată, același document mai arată că avionul plecase spre Orlando, în timp ce compania susţine că spre Miami.

De menționat este faptul că producătorul muzical portorican José Angel Hernandez zis şi “Flow the movie” şi soţia sa se numără printre victime. El a produs printre altele hitul “Te boté”, iar moartea sa a stârnit mesaje de condoleanțe și comemorare din partea unui număr de artiști portoricani și alți artiști latini, inclusiv…

Citeste continuarea Aici

You might also like