O nouă autostradă în România!

Ministrul Transporturilor, Sorin Grindeanu vine cu vești de ultim moment. Acesta transmite că va avea o întâlnire cu ministrul sârb al Transporturilor, alături de care va discuta despre construirea unei noi autostrăzi care să lege cele două țări.

Astfel, în cadrul unei vizite la Timișoara, Sorin Grindeanu, a anunţat că urmează să aibă o întâlnire cu ministrul sârb al Transporturilor. Conform ministrului, cei doi ar urma să discute despre proiectul comun al celor două ţări de construire a unei autostrăzi.

Concret, este vorba despre autostrada Timişoara – Moraviţa. În acest sens, ministrul spune că își dorește să existe primele contracte, aşa încât proiectul să intre în linie dreaptă și să nu mai fie întârziat.

De asemenea, Grindeanu a amintit că în momentul de față mai este în derulare un contract semnat în luna martie a anului 2020 pentru elaborarea studiului de fezabilitate. Acesta ar urma să fie finalizat la toamnă, urmând apoi proiectarea și execuția autostrăzii.

„Un proiect important este cel legat de autostrada Timişoara – Moraviţa. S-au făcut paşi importanţi, îmi doresc şi există primele contacte, nu e…

Citeste continuarea Aici

You might also like