O mare companie a dat lovitura!

Jurnalista Emma Zeicescu a hotărât să facă o schimbare de carieră după ce în vara anului trecut și-a dat demisia de la ultimul ei job din presă. Cu o carieră de peste 20 de ani în televiziune, presă scrisă și online, aceasta face acum următorul pas.

Astfel, după o carieră de 21 de ani în media, Emma Zeicescu se alătură Philip Morris România ca director de comunicare. Aşadar, din noua poziție, Emma va contribui la comunicarea viziunii companiei de a înlocui țigările cu produse fără fum care – chiar dacă nu sunt lipsite de riscuri – sunt o alegere mai bună decât continuarea fumatului. Dragoș Bucurenci, care a condus echipa de comunicare începând din 2019, a preluat funcția de director al departamentului afaceri externe.

„Suntem angajați pe deplin în misiunea noastră de a construi o Românie fără fum în care țigările vor fi înlocuite cu produse alternative, care sunt o alegere mai bună pentru adulții care altfel ar continua să fumeze. La nivel de companie, ne transformăm din temelii și avem nevoie de oameni care să împărtășească viziunea unui viitor fără fum și care să comunice această transformare către societate…

Citeste continuarea Aici

You might also like