O lume extraterestră valorează mai mult decât economia mondială, în viziunea NASA

Puțină lume a auzit de Psyche, o lume extraterestră care a fost descoperită de astronomul italian Annibale de Gasparis. Dar, cel mai important lucru legat de acest corp din spațiu este faptul că el valorează numai puțin de 10.000 de cvdrilioane de dolari, în acest sens, NASA intenționează să-l viziteze cu ajutorul unei sonde, care va pleca de pe Pământ în luna august 2022.

În contextul astrologic, asteroidul Psyche este o ciudățenie cerească, el fiind situat în centura principală de asteroizi dintre Marte și Jupiter, fiind bogat în fier, nichel și aur, potrivit Forbes.

Din punct de vedere al distanţei, Psyche este de trei ori mai departe de Soare decât Pământul, având nevoie de cinci ani să orbiteze în jurul astrului nostru. El a fost descoperit în anul 1852 de către astronomul italian Annibale de Gasparis.

Estimativ, în urma cercetărilor efectuate de oamenii de știință s-a stabilit că asteroidul Psyche are un nucleu metalic din fier, nichel și aur. Asta îl face extrem de prețios, iar valoarea lui a fost estimată la 10.000 de cvadrilioane de dolari (1 cvadrilion = 10 la puterea 24 -n.a.).

Comparativ, valoarea lui Psyche este cu mult…

Citeste continuarea Aici

You might also like