O companie românească își propune să elimine birocrația pentru antreprenori și freelanceri

Dacă ești antreprenor sau freelancer, atunci cu siguranță vei avea nevoie de înființarea unei firme pentru a-ți pune ideile în aplicare.

Din fericire, acum poți să-ți pui afacerea pe picioare fără să te mai confrunți cu birocrația, cu proceduri complicate și fără să mai pierzi timp prețios la instituții. Astfel, cu ajutorul soluțiilor digitale dezvoltate de StartCo, în prezent îți începi și administrezi afacerea fără griji și fără birocrație.

StartCo – un aliat de nădejde pentru succesul afacerii tale

În plus, StartCo, este prima platformă digitală din România care te ajută să-ți începi propria afacere în cel mai scurt timp. De asemenea, din platforma digitală StartCo îți poți îţi poţi înfiinţa un SRL sau un PFA la Registrul Comerțului, poti emite facturi, tii contabilitatea firmei tale si modifici orice aspect al firmei, de la denumire la asociati, 100% online, fără hârtii si fără drumuri la instituții sau contabili.

Aşadar, indiferent dacă ești antreprenor la început de drum sau ai deja o afacere și cauți o modalitate mai simplă de o administra, StartCo are soluția perfectă pentru tine.

Cum folosești…

Citeste continuarea Aici

You might also like