Noua modă în domeniul nunţilor.

Atunci când nu expun prin galerii ori muzee sau alte spaţii publice şi private, anumiţi artişti nu se dau în lături de la a colabora cu persoane care vor ca un moment important din viaţa lor să fie cât mai deosebit . Aşa că, au apărut oferte de instalaţii de artă pentru nunţi, scrie New York Times.

Dar, ce fel de instalaţii de artă îşi doresc clienţii? Unii doresc stoluri de 5.000 de cocori de hârtie, alţii o coajă uriaşă de banană pe podea, coarne de cerb colorate cu vopsea auto ori o parâmă de aur de aproape 80 de metri expusă în centrul spaţiului unde se desfăşoară petrecerea.

Aşa că, unele nunţi încep să semene din ce în ce mai mult cu nişte galerii de artă, printre cei care doresc aşa ceva sunt cupluri care caută inspiraţie la muzeele  care le plac şi apoi angajează artişti care să le pună ideea în practică.

De asemenea, s-a cerut chiar şi schiţa unui muzeu care apoi a fost reprodusă pe podeaua ringului de dans, iar în alt caz un candelabru inspirat de o lucrare de artă pe care cei care urmau să se căsătorească o văzuseră expusă undeva.

Astfel, în funcţie de dorinţele clientului, proiectele artistice pot…

Citeste continuarea Aici

You might also like