Nikos Vertis pe 6 octombrie, ora 19.30, la Sala Palatului, pentru al saselea an consecutiv in Romania

Nikos Vertis pregateste o surpriza speciala exclusiv pentru fanii din Romania  Nikos Vertis, indiscutabil cel mai iubit artist al Greciei, va face furori cu cea mai mare petrecere bouzoukia din Romania pe care o va sustine pe 6 octombrie la Sala Palatului. Artistul rasplatit cu mai multe discuri de platina pentru compozitiile sale, ne va oferi in toamna, un concert extraordinar de muzica greceasca.

          Interpretul a fost cucerit de tara noastra din primul an in care a concertat aici si de-abia asteapta sa se intoarca la fanii din Romania: “Pentru mine Romania este ca a doua casa. Sunt foarte impresionat de fidelitatea publicul roman, care imi fredoneaza piesele de sase ani chiar daca nu cunoaste limba greaca, ceea ce imi intareste convingerea ca muzica este un limbaj universal. Ma intorc de fiecare data cu o deosebita placere iar tocmai in acest sens, pentru show-ul din acest an am pregatit ceva special, exclusiv pentru fanii mei de aici” declara Nikos Vertis.

Din Melbourne, Sydney si New York si pana la Tel Aviv si Londra, pe marile scene ale lumii, Nikos Vertis a incantat de fiecare data publicul iubitor de muzica greceasca.  Cel mai iubit artist…

Citeste continuarea Aici

You might also like