Nicusor Stan asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Ipostaze de Hollywood pentru cunoscutul om de afaceri!

Nicusor Stan, Presedintele Ambasad’Or Events, a fost intotdeauna in centrul atentiei cu tinutele sale alese cu gust, emanand eleganta si atragand invidia rivalilor sai. Acum insa, omul de afaceri s-a intrecut pe sine, pozand in ipostaze incredibile, demne de filmele de actiune de la Hollywood. Dupa ce a achizitionat un Rolls Royce Mansory personalizat, unic in Europa, in valoare de un milion de Euro, Nicusor Stan a organizat o sedinta foto incendiara in care a purtat o tinuta care atrage toate privirile.

“Imi plac foarte mult masinile si mi-am dorit foarte mult una in genul acesta. Este un bolid personalizat, cu 700 de cai putere si motor de elicopter, care are o multime de functii. Fiind un produs foarte elaborat am intampinat am primit o multime de refuzuri de la firmele de insurance pana am reusit sa o asigur. Imi place sa conduc si in modul sport, si in modul confort, in functie de starea pe care o am in ziua respectiva”, a declarat Domnul Nicusor Stan.

Articolul Nicusor Stan asa cum nu l-ai mai vazut niciodata! Ipostaze de Hollywood pentru cunoscutul om de afaceri! apare prima dată în BRAVO net.

Citeste continuarea Aici

You might also like