Nicolae Ciucă: „Transmit salutul meu și urările de bine, sănătate si viață lungă celor care ne-au învățat să prețuim libertatea”

În data de 29 aprilie, premierul Nicolae Ciucă a transmis un mesaj cu ocazia Zilei Veteranilor de Război. Acesta le-a mulțumit tuturor celor care au luptat în cel de-al doilea război mondial, însă a ținut să tragă și un semnal de alarmă și în legătură cu situația actuală.

Astfel, cu ocazia Zilei Veteranilor de Război, premierul Nicolae Ciucă le-a mulțumit tuturor celor care au luptat în cel de-al treilea război mondial și totodată a vorbit și despre situația actuală de la granițele țării.

În opinia acestuia, România îi cinstește pe toți cei care și-au pus țara mai presus de propria vată și le aduce un omagiu etern. Totodată, el a mai adăugat că generația actuală are ocazia să învețe lecții de la veteranii de război, având în vedere cele întâmplate cu ani în urmă.

În mesajul său, „Transmit salutul meu și urările de bine, sănătate si viață lungă celor care ne-au învățat să prețuim libertatea, supraviețuind cumplitelor orori ale celui de-al Doilea Razboi Mondial, orori pe care noi, astăzi, cu greu ni le putem imagina.

Cinstim memoria celor care au pus Țara mai presus de propria viață și aducem un…

Citeste continuarea Aici

You might also like