Nicolae Ciucă: Nu avem niciun fel de problemă din punct de vedere alimentar

Întrucât războiul din Ucraina a cauzat o penurie de alimente de bază, deoarece exportul cerealelor a fost blocat de către armata rusă, mii de persoane se întreabă dacă ne vom confrunta cu o criză alimentară. La această întrebare, Nicolae Ciucă a spus clar că țara noastră nu este amenințată de o criză alimentară.

România are nevoie urgentă de investiții în sistemul de irigații

Din punct de vedere agricol, premierul României, Nicolae Ciucă, a explicat recent că producţia agricolă din țara noastră este meteo-dependentă. În condițiile în care fermierii români se plâng că seceta a distrus deja din recoltele de porumb și de grâu, prim-ministrul nostru a spus că autoritățile române încearcă acum să atragă investitorii străini să modernizeze sistemul de irigații din România.

în afirmaţiile sale, „În momentul de faţă, producţia noastră agricolă este meteo-dependentă şi, de aceea, cred că este foarte important să luăm decizii în sensul în care să putem să eliminăm această dependenţă şi să asigurăm fermierilor, agricultorilor români suportul pentru a putea să desfăşoare o activitate în domeniu care să…

Citeste continuarea Aici

You might also like