Nickelodeon a anunțat capetele de afiș ale concertelor din cadrul Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2022

“Nu-mi vine să cred că, la peste 30 de ani, ajung la petrecerea Kids’ Choice Awards! Am crescut iubind Nickelodeon și a fost un vis al meu să fiu stropit cu slime. Abia aștept să interpretez noul meu single din Sonic the Hedgehog 2, „Stars in the Sky”, împreună cu o melodie specială dedicată tuturor visătorilor care se confruntă cu dificultăți în viață. Aceasta este pentru voi!”, a declarat Cudi.

Harlow a declarat: “Am crescut cu Nickelodeon, așa că este o nebunie să fiu nominalizat și să cânt la Kids’ Choice Awards. Să sperăm că voi fi stropit cu slime!”

Găzduit de actrița Miranda Cosgrove (iCarly) și superstarul NFL Rob Gronkowski, spectacolul va cuprinde o noapte plină de slime, iconicul dirijabil portocaliu Nick și călătoria sa prin metaverse alături de avatarurile celebrităților; voturi live, pe care fanii le controlează în direct și streaming live pe toate platformele. Dedicat vedetelor preferate ale fanilor din lumea filmului, televiziunii, muzicii, sportului și nu numai, gala Nickelodeon’s Kids’ Choice Awards 2022 va fi difuzată simultan pe Nickelodeon, TeenNick, Nicktoons și pe canalul Nick Jr.

Telespectatorii din…

Citeste continuarea Aici

You might also like