Mulţi români sunt interesați să ajungă în Armată

În România, Vasile Dîncu a afirmat că românii care ar candida pentru posturile disponibile în sesiunea de recrutări pentru armată şi a menţionat că  viitorii angajați sunt atrași de două lucruri importante.

Astfel, românii sunt extrem de interesați să ajungă în Armată. Motivele cele mai importante ar fi stabilitatea locului de muncă, dar și salarizarea.

În acest sens, Ministrul Apărării Naţionale, Vasile Dîncu, a declarat, marţi seară, că sunt mai mulţi candidaţi decât posturi disponibile în sesiunea de recrutări pentru armată. Ministrul a explicat că viitorii angajaţi sunt atrași de stabilitate şi de salarizare.

Concret, Vasile Dîncu a făcut precizări referitoare la cele 1.500 de locuri disponibile în armată pentru care se caută candidați. Ministrul a explicat câți români și-au exprimat interesul, având în vedere că pe data de 24 iunie se încheie depunerea dosarelor.

Se fac angajări în Armată pentru posturi de sergent şi gradaţi profesionişti

În precizările sale, ”Astăzi nu am o statistică, cu siguranţă că avem mai mulţi candidaţi decât posturile care există în acest moment, o să facem o statistică…

Citeste continuarea Aici

You might also like