Mobila din living este cartea de vizita a casei

Daca te-ai mutat recent intr-o casa noua sau ai decis ca este timpul pentru o reamenajare a locuintei, atunci cu siguranta ai simtit o presiune mai mare pe amenajarea livingului. Camera de zi sau living-ul este prima camera pe care o vede oricine iti trece pragul casei. Dar si tu petreci cel mai mult timp cu familia in aceasta camera.

Astfel, mobila, mai exact canapeaua este punctul central al camerei. Acolo se strange toata familia dupa masa de pranz, bunicii si nepotii sau oaspetii. Nu o sa dai niciodata gres daca alegi o canapea sau un coltar pentru living. Dar acum se pune problema ce fel de canapele extensibile sau coltare? Raspunsul este, fara indoiala, unele extensibile. Nu ai crede la prima vedere ca ai nevoie de aceasta extra functie, dar sa le luam pe rand:

Canapeaua extensibila te poate ajuta in multe situatii. O sa valorifici mai bine camera, pentru ca daca vei avea oaspeti si trebuie sa-I gazduiesti peste noapte, ai o optiune de pat foarte utila. Iar canapele pe care le poti cumpara in prezent sunt mult mai confortabile decat canapelele pe care le tii minte din copilarie. Nu este asadar, o optiune de neglijat.

De asemenea, pentru cand vrei sa ramai la film cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like