Misha Miller este revelația muzicii dance internaționale

Cunoscută publicului roman sub numele Misha Miller, nume sub care a lansat până în prezent piese cu milioane de vizualizări pe YouTube – Smoke Me, Mahala, Touche, What Mama Said, Misha s-a remarcat ca o prezență feminină și discretă.

Asta doar în România, pentru că la nivel internațional Misha Miller stă la masă cu cele mai mari nume din industria dance internațională. Producători ai unor artiști precum Drake, Alok, Nicky Romero, Dynoro, stau de vorbă cu Misha de la egal la egal pentru că aceștia apreciază talentul de compozitor și textier al Mishei.

Născută în Republica Moldova, artista pe numele ei Mihaela Arsene este semnată cu Roton Music și este o prezență constantă în semnătura celor mai cunoscute piese dance internaționale. Ea a compus unele dintre piesele internaționale care adună milioane de urmări și se ascultă în cele mai tari cluburi europene, americane sau asiatice.

Despre colaborările internaționale, Misha spune: “Când am ajuns prima data într-un studio de producție internațional am simțit că eu aparțin acelui loc. Atenția pe care oameni importanți ai muzicii internaționale au acordat-o creației mele, m-au…

Citeste continuarea Aici

You might also like