Mira – N-am să te las – Piano Version. HIT-ul momentului, acum și pe acorduri de pian

Piesa „N-am să te las”, lansată acum două săptămâni, a cucerit inimile ascultătorilor de toate vârstele. Fie că o ascultă la radio, pe TikTok sau YouTube, fanii Mira au decis: „N-am să te las” este cu siguranță un HIT.

Cu peste 80.000 de clipuri generate pe TikTok și 1.200.000 de views pe canalul de YouTube, piesa „N-am să te las” se îmbogățește acum cu o nouă versiune.

Vocea inconfundabilă Mira se îmbină armonios cu pianul sensibil într-o variantă cât se poate de emoționantă și personală. Totul într-o atmosferă luxoasă, videoclipul fiind filmat la Palatul Versace din Dubai.

Piesa „N-am să te las” – Piano Version este un cadou din partea artistei către toți cei ce știu să aprecieze sinceritatea și emoția puse pe note de pian.

„Pentru că toate versiunile acustice pe care le-am lansat în trecut au avut un real succes, iar publicul este „vinovat” de aceste versiuni, evident că nu aveam cum să nu le fac din nou această surpriză. Este o versiune cântată cu pasiune și sper sa le trezească emoție oamenilor ce o ascultă.” declară Mira.

Piesa „N-am să te las” este o co-producție între HaHaHa Production și…

Citeste continuarea Aici

You might also like