Minelli lansează un nou single – Confused

După o vară plină de concerte, dar și o colaborare cu R3HAB, unul din cei mai mari DJ din lume, Minelli lansează “Confused”. O piesă ce a fost creată în Suedia, în una dintre numeroasele sesiuni internaționale pe care artista le-a susținut pe parcursul acestui an, “Confused” este al treilea single lansat de Minelli în 2022.

“Am scris <<Confused>> în timpul unei sesiuni din Suedia cu 2 oameni minunați și am încercat să capturăm acel sentiment pe care toți îl experimentăm măcar o dată în viață când persoana pe care o iubim ne face confuzi și nu știm cum ar trebui să procedăm și ce decizie să luăm, dacă ar trebui să rămânem în relația respectivă sau să plecăm.”, a declarat Minelli.

Piesa a fost scrisă și compusă de Minelli alături de Oliver Landin și Hanna Lilliecreutz, iar de producție s-a ocupat Oliver Landin.

Minelli este una dintre cele mai de succes cântărețe și compozitoare din Europa de Est din ultimii ani, cu un șir impresionant de hit-uri scrise, precum UP & Flashbacks (INNA), F*ck That (Bastard) & Addicted (Sickotoy). Cele mai recente lansări ale artistei – Rampampam & Nothing Hurts – au dominat…

Citeste continuarea Aici

You might also like