Mike Tyson a lansat acuzații grave la adresa platformei de streaming Hulu

Mike Tyson, fostul campion legendar a lansat acuzații grave la adresa platformei de streaming Hulu, deţinută în majoritate de Disney. Tyson spune că povestea vieții sale a fost furată, iar el nu a primit niciun ban.

Fostul campion american de box a acuzat producătorul serialului ce va fi difuzat în curând pe platforma Hulu că i-a „furat” povestea vieţii sale. Este vorba despre noua serie dramatică „Mike”, care va apărea din 25 august pe Hulu.

În contextul narativ, serialul retrasează viaţa boxerului din copilăria sa până la marile succese din ring şi la condamnarea sa în 1992.

De asemenea Mike Tyson a comparat platforma în cauză cu o „piaţă de sclavi”, potrivit informațiilor transmise de afp.com

Acuzațiile lansate de Mike Tyson

În opinia sa, „Ei mi-au furat povestea vieţii mele şi nu m-au plătit. Hulu este echivalentul în streaming al unei pieţe de sclavi”, a transmis Mike Tyson pe contul său de Instagram.

Unul din cele opt episoade ale serialului se va concentra pe Desiree Washington, adoptând punctul de vedere al fostului manechin, care, la 18 ani, îl acuza pe Mike Tyson de viol în 1991. Fostul campion mondial al…

Citeste continuarea Aici

You might also like