Mihai Nae si experientele lui cu cainii vedetelor. Azi povesteste despre Ruby

Mihai Nae este cunoscut ca si antrenor de caini si cantaret.

Are si a avut sansa de a lucra cu cainii vedetelor si noi i-am propus sa ne povesteasca despre experientele avute. Si urmatoarea povese este despre experienta avuta cu Ruby si cainele ei.

„Povestea cu Ruby incepe foarte interesant. Ruby m-a sunat intr-o zi si mi-a spus ca m-a vazut intr-o emisiune de la „Neata cu Razvan si Dani” si ca ar dori sa o ajut cu un catel agitat pe nume Sachin. Sachin este un maidanez adoptat de Ruby. De fapt mai precis luat de pe strada. Sachin a fost alintat cat pentru 10 catei si iubit cat pentru 100 de catei. Rasfatat si agitat chiar hiperactiv as putea spune Mi-a placut provocarea mai ales ca Ruby este o nebuna agitata si ea dar un suflet cum rar intalnesti. Sufera pentru fiecare animaluț in parte si cred ca daca ar avea cum , pe toti i-ar lua acasa. Am vrut sa fac cu Sachin pe langa dresajul de disciplina elementara si ceva trucuri.

ruby-si-antrenorul-mihai-nae

Cum ar fi sa stea in doua labute. Bineinteles ca mi-a reusit. Mai mult am avut cu Ruby de muncit decat cu Sachin care la inceput era usor timid dar foarte repede a invatat toate comenzile educatiei elementare dar si sa astepte…

Citeste continuarea Aici

You might also like