Micul ghid al celor mai romantice flori

Florile reprezinta cel mai romantic mod prin care poti cuceri o femeie, indiferent ca este vorba de prima intalnire sau o relatie consolidata, florile sunt liantul perfect intre voi doi, de cele mai multe ori un buchet de flori poate transmite emotii si ganduri fara a fi nevoie sa spunem nimic.

 

Floraria online Amazon iti prezinta un mic indrumar al florile considerate a fi cele mai romantice, fiecare floare este purtatoare de un mesaj ascuns, de o simbolistica aparte si poate transmite o stare persoanei iubite de aceea este important sa stim cum le alegem, cand le oferim  si mai presus de tot ce simbolizeaza ele.

Lalelele

Lalelele se gasesc o lunga perioada din an intr-o varietate de culori si forme: rosii, roz,  galbene, albe sau violet. In vreme ce lalelele rosii simbolizeaza dragostea, cele albe sunt oferite atunci cand doresti sa prezinti scuze unei persoane apropiate. Sunt oferite mai ales cu ocazia zilelor de nastere sau aniversare.

 

Trandafirii rosii

Trandafirii rosii sunt insusi simbolul iubirii, nici o alta floare de-a lungul timpului nu a avut o asociere mai puternica cu romantismul sau dragostea decat acestia. Desi trandafirii se gasesc in multe culori,…

Citeste continuarea Aici

You might also like