Mic ghid practic de asortare a culorilor din bucătărie

Vrei să-ți amenajezi bucătăria într-un mod special, dar culorile nu sunt niciodată simplu de ales? Cel mai probabil ai pe lista de favorite cel puțin o culoare pe care o vezi încadrată în orice context, dar amenajarea bucătăriei într-o singură nuanță poate deveni o alegere monotonă. Îți venim în ajutor cu o serie de sfaturi practice pentru a alege cu ușurință cele mai potrivite combinații de culori.

Creează un mix alcătuit din culori simple și nuanțe strălucitoare

O bucătărie primitoare și elegantă, care-și va păstra farmecul ani la rândul, poate fi decorată cu succes în nuanțe neutre, în culori precum bej, maro, negru și/sau alb, la care să adaugi o serie de contraste strălucitoare. 

 

De exemplu, poți crea un aspect armonios îmbinând strălucirea dată de unul din cele mai deosebite uscătoare din inox pentru vase, cu o baterie de chiuvetă și electrocasnice în aceeași nuanță. În acest mod, uscătorul din inox, o piesă foarte practică atunci când speli vasele și vrei să le pregătești pentru a le așeza la locul lor, devine o pată de culoare pentru amenajarea unei bucătării elegante, alături de celelalte…

Citeste continuarea Aici

You might also like