Mesajul lui Gratiano dupa ce el si Sore au iesit pe locul 2 la „Dancing on ice: Vis in doi”!

Primul sezon al emisiunii „Dancing on ice: Vis in doi” i-a avut castigatori pe Jean si Ana insa la fel de mult au luptat si Gratiano si Sore. Tanarul a publicat in online – facebook un mesaj pe care il puteti citi in continuare:

„Emotie: cuvantul magic cu care am inceput, dar si cu care am terminat aceasta etapa din viata mea. Etapa fara de care nu ar fi exisistat aceste trairi pe care le-am simtit atat alaturi de Sore, cat si alaturi de voi, publicul ce ne-a fost alaturi la fiecare pas. Fiecare dans, l-am facut din suflet, sperand astfel ca va ajunge la inimile voastre si veti simti exact ceea ce simt si eu pe gheata: fericire, liniste, relaxare, motivare si din nou…emotie. Am pasit cu pasi mici in acest proiect, neimaginandu-mi macar cat de departe o sa ajung si parca nu realizez ca s-a terminat.
gratiano dinu si sore
Ma simt cel mai norocos ca pot multumi echipei Antena 1 pentru aceasta sansa care mi s-a oferit. Pe aceasta cale vreau sa transmit intregii echipe toata recunostinta si respectul meu pentru ca au crezut in mine inca de la inceput.
Va multumesc, voua, publicului minunat ca mi-ati acordat intreaga voastra incredere prin fiecare mesaj pe care l-ati trimis cu…

Citeste continuarea Aici

You might also like