Marturii in premiera ale artistilor care vin la CATEDRAL, dupa doi ani de concerte umbrite de pandemie. „Probabil ma voi simti ca in prima zi de scoala”

Milky Chance, Sevdaliza, Theophilus London, Moonlight Breakfast, Alexandrina, Dimitri’s Bats, CS84, Zimbru, Disco Sigaretta sunt o parte dintre numele sonore ale muzicii românești și internaționale, care vor urca pe scena CATEDRAL, cel mai amplu festival de muzică și arte vizuale din Moldova. Inclus în calendarul Romanian Creative Week, CATEDRAL se va desfășura în zilele de 20 mai și 21 mai, în grădinile Palas din Iași, și vine cu un line-up curatoriat de Summer Well.

 

Cu puțin timp înainte de a ajunge pe impresionanta scenă de la Iași, care va avea 13 metri înălțime și 33 de metri lățime, Moonlight Breakfast, Alexandrina și Zimbru au vorbit, într-un interviu acordat fanilor lor, despre emoțiile pe care le experimentează înainte de festival, după doi ani de restricții impuse de pandemie, despre planurile lor de viitor, dar și despre ce îi inspiră atunci când fac muzică.

Moonlight Breakfast: „Ne bucurăm extraordinar de mult că avem din nou ocazia să cântăm și să interacționăm cu oamenii”

 

În 2012, Moonlight Breakfast primește trofeul pentru cea mai bună trupă, fiind desemnată, totodată, cea mai bună trupă de…

Citeste continuarea Aici

You might also like