Martini vs. vermut: diferența de bază

Cât de mult te gândești la originea ingredientelor atunci când îți prepari un cocktail? Dacă ești printre persoanele care pur și simplu caută rețete pe internet pentru cocktail, atunci acest articol cel mai probabil nu este pentru tine. Dacă, pe de altă parte, ești pasionat de băuturile fine și vrei să afli mai multe despre ele, ai ajuns în locul potrivit. 

 

De exemplu, tu știi care este diferența dintre vermut și martini? În cazul în care plănuiești să achiziționezi vermut de la producători de top la preț avantajos, ai putea să te documentezi puțin pe marginea subiectului.  Așadar, iată care este diferența dintre vermut și martini.

 

Un tip de băutură vs un cocktail? 

 

Să începem cu denumirile.Vermutul se referă la  un tip de vin aromatizat, obținut din vin, alcool, zahăr și ierburi. În general se bea ca parte a unui cocktail, dar în Italia este popular și ca băutură de sine stătătoare, fiind consumat cu gheață și o coajă de lămâie, într-un pahar de vin sau într-o cupă. Merită să menționăm și faptul că există mai multe tipuri de vermut: uscat, alb, roșu, roz/trandafiriu și amar. 

 

Pe de altă parte,…

Citeste continuarea Aici

You might also like