Marius Moga de la „SuperStar Romania” a implinit 40 de ani! Ce nu stiti despre compozitor?

Pe 30 decembrie Marius Moga a implinit frumoasa varsta de 40 de ani. Celebrul compozitor lucreaza in continuare la hituri la DeMoga Music si are o multime de proiecte la Ireal.ro unde lucreaza impreuna cu multi artisti dar si cu sotia sa Bianca Moga. Cei doi se iubesc la fel de mult ca in prima zi si sunt nedespartiti.

Cum a devenit vedeta?

Moga si-a petrecut primii ani intr-o familie cu multe interese privitoare la muzica: un strabunic al sau a compus pentru un ansamblu folcloric, in vreme ce bunicul cunostea banjoul si bunica a cantat in corul unei biserici. Tatal a invatat chitara, iar mama s-a preocupat de canto. Marius are un frate, Iulian, de asemenea cantaret.

In timpul liceului, Moga compune pentru Talk to Me, formatia sa de atunci, o piesa intitulata Noaptea. Este primul lui succes, care il asaza in fruntea scenei muzicale a orasului Alba-Iulia. In anul 2000, va fi invitat la Bucuresti din partea lui Adi Sana, membru al formatiei Akcent. Aici traieste in conditii mizere pentru cateva luni de zile; pentru Akcent semneaza piesa Ti-am promis, produsa in 2001 si cotata foarte bine in clasamente.

Marius Moga continua sa colaboreze cu multi muzicieni romani, indeosebi in…

Citeste continuarea Aici

You might also like