Mario Joy lansează piesa „Tranquila”

Mario Joy, artist cunoscut atât în țară cât și la nivel internațional, revine cu un nou single – Tranquila, o piesă de vară, perfectă pentru petrecerile până la răsărit.

„Piesa „Tranquila” a luat naștere în luna mai. Mi-am dorit să fac o piesă cu un vibe pozitiv și un beat antrenant de vară. Mesajul piesei este unul de dragoste, mai exact, face referire la momentul în care întâlnești pe cineva și nu îți mai poți scoate din cap persoana respectivă și ai face orice ca să o cucerești. Sper să vă placă și vouă și să o țineți pe repeat toată vara, și nu numai! ” declară Mario Joy despre noua piesă.

Stream / Download: https://mariojoy.lnk.to/Tranquila

Muzica și versurile sunt compuse de Mario Joy, împreună cu Emanuela Oancea, iar producția aparține tot artistului, pentru mix & master lucrând cu Alex Truta.
Mario Joy a făcut senzație în industria muzicală în 2016, când a devenit recunoscut la nivel mondial datorită hitului „California”. Au urmat și alte piese de succes, precum „Gold Digger”, „Tocalame” sau „Can’t get you “, iar piesele sale cumulează mai mult de 300 milioane de vizualizări pe…

Citeste continuarea Aici

You might also like