Mara Georgescu revine în atenția fanilor. Iată cu ce

În peisajul monden şi în showbizzul românesc ştim că imaginea contează foarte mult dar şi asocierea de imagine cu alte persoane publice. Recent, o nouă ştire de senzaţie a venit în atenţia cititorilor de mondenităţi: Mario Mutu se iubeşte cu o brunetă superbă.

Ei bine, bruneta are o identitate artistică deja conturată şi există în peisajul muzical românesc dinainte de a-l cunoaşte pe Mario Mutu. Această se numeşte Mara Georgescu are I8 ani şi a reuşit să evolueze rapid şi să lucreze cu mari producători muzicali. În prezent, Mara se bucură de aprecierea lui Costi Ioniţă, care se implică cu tot sufletul în producţia şi promovarea pieselor acesteia, precum şi în construirea ei ca artist. Pe lângă voce, solista vine la pachet cu atuul unei imagini internaționale, ca afară, un look pe cât de natural şi nefabricat, pe atât de occidental.

Mara-Georgescu

Adolescenta publică – postează des pe Instagram și pe TikTok, are idei inedite şi se distrează aşa cum fac toţi tinerii de-o seamă cu ea. Aşa au apărut şi imaginile cu cei doi îndrăgostiţi, dintr-o joacă adolescentină. Este clar că domnişoara va atrage mulţi…

Citeste continuarea Aici

You might also like