Machine Gun Kelly lanseaza albumul „mainstream sellout”

Recent, Machine Gun Kelly a colaborat cu WILLOW si Lil Wayne. „Emo girl”, cu WILLOW, a depășit deja 40 de milioane de streamuri și s-a clasat în top 25 din Billboard’s Alternative Airplaychart. Piesa „ay!”, lansata alaturi de legenda rap-ului, Lil Wayne, a depășit 11 milioane de streamuri numai în prima sa săptămână.

Machine Gun Kelly a lansat album

Albumul se lansează și cu 14 videoclipuri cu versuri, toate regizate de Kyle Cogan la Simian.LA, lucrând alături de muralistul Roshi.

Stream: https://umusic.lnk.to/mainstreamselloutPR

Pe lângă avalanșa de muzică de succes, MGK a dominat recent spațiul live, cântând pe două dintre cele mai mari scene sportive: un loc principal la NHL All-Star Game din 2022 din Las Vegas și, înainte de Super Bowl LVI, el și Halsey si-au unit fortele pentru un spectacol la Crypto.com Arena din Los Angeles.

mainstream sellout Tracklist
1. born with horns, 2. god save me, 3. maybe feat. Bring Me The Horizon, 4. drug dealer feat. Lil Wayne, 5. wall of fame (Interlude) feat. Pete Davidson, 6. mainstream sellout, 7. make up sex feat. blackbear, 8. emo girl feat. WILLOW, 9. 5150, 10. paper cuts (album version), 11. WW4, 12….

Citeste continuarea Aici

You might also like