Luis Fonsi a lansat albumul “Ley De Gravedad”

„Încă navighez pe un val de care mă bucur. Simt că am multe de aratat, multe piese de scris, că am reușit să evoluez în stilul meu fără să mă schimb, fără să fac ceva forțat și să mă adaptez tendințelor și să fac mereu totul cu inima, niciodată prin presiune sau obligație”, a spus artistul, care astăzi își lansează cel de-al zecelea album de studio, „Ley De Gravedad”.

Proiectul este produs de Andrés Torres și Mauricio Rengif și conține 16 piese, de la pop urban la balade doar cu voce și chitară. Prin “Ley de gravedad”, “Vacaciones” (Manuel Turizo), “Bésame” (Myke Towers), “Nuestra balada”, “Vacío” (Rauw Alejandro), “Iglú”,” Fin de semana”, “Equivocada”, “Guapa”, “Culpable”, “Perfecta” (Farruko) și “Date la Vuelta” (Nicky Jam, Sebastián Yatra), printre altele, artistul încearcă să invite petrecerea, precum și dragostea, profitând de libertatea oferită de pop.

 

Stream: https://umusic.lnk.to/LeyDeGravedadPR

„Trăim un moment frumos în muzica latină, unde genul urban joacă un rol gigantic în succesul muzicii latine și pop-ul acaparează foarte mult din acest sunet și, prin…

Citeste continuarea Aici

You might also like