Lost Frequencies, Tujamo, Dub FX, Sam Feldt și Calumn Scott, în autobuzul Untold Sessions by DeMoga Music

Al treilea an al proiectului inedit de festival care transformă un autobuz în studio de înregistrări, Untold Sessions by DeMoga Music, a avut un real succes. Peste 30 de melodii compuse în cele 4 zile de festival, la Cluj. Anul acesta, un autobuz electric ATP a fost transformat în două studiouri de înregistrări, în care 18 autori DeMoga Music au făcut muzică inspirați de povestea Untold. De la autobuz nu au lipsit Tujamo, Sam Feldt, Dub FX, Calumn Scott, Lost Frequencies, Dirtyphoenics si Mahony, B Jones, Julian M, Nosfe, Keed, Doc, Jorje, Lora, Mario Fresh și Noaptea Târziu.

Untold Sessions by DeMoga Music se află la cea de-a treia ediție, după două ediții deja răsunătoare. Conceptul a fost creat de Marius Moga în 2018 și apreciat de artiști din toată lumea. Anul acesta s-au amenajat două studiouri care au găzduit peste 30 de artiști, songwriteri și producători de muzică.

moga si aartisti de la untold

Parcat în incinta festivalului, autobuzul le este accesibil tuturor artiștilor prezenți în festival, dornici să-și manifeste inspirația în cele două studiouri. Cu ajutorul Nescafe Romania, Untold Sessions by DeMoga Music a avut un al…

Citeste continuarea Aici

You might also like