Locuitor în inima orașului

Activ, citadin, dependent de centrul orașului, însetat de localizarea ultracentrală, antreprenor, cu venituri peste medie. Așa arată profilul clientului din universul Natrom, o companie de dezvoltare imobiliară care are la activ mai multe proiecte de locuințe deja finalizate, iar acum lucrează la un altul, iconic în portofoliu.

 

Alongside Unirii Fountains este numele de cod al noii reședințe a locatarului premium, care va aduce în inima Bucureștiului nouă comunitate de proprietari. Proiectul este dezvoltat deNatrom, o companie cu capital integral privat românesc, în parteneriat cu un mic grup de investitori privați.

„În prezent, dezvoltăm în paralel (cu Alongside Unirii Fountains – n. red.) alte două proiecte: unul de 98 de apartamente în Pipera și altul de tip boutique cu 19 apartamente în zona Calea Moșilor. Am construit în ultimii ani mai multe imobile“, spun reprezentanții Natrom.

Alegerea centrului Capitalei pentru un nou proiect rezidențial a ținut cont de cumulul a trei factori: localizare, infrastructură șimijloace de transport, pe lângăalții, precum accesulla instituții de învățământ și alte facilități. De altfel,…

Citeste continuarea Aici

You might also like