Liviu Teodorescu lansează videoclipul piesei „Am nevoie de tine”

Liviu Teodorescu lansează piesa „Am nevoie de tine”, un imn al modului în care persoana iubită te face să te simți complet. Liviu, unul dintre cei mai versatili artiști din Romania, abordează stilul de muzică dance pe care l-a integrat cu succes in piesele cu mesaj care l-au consacrat.
„Piesa „Am nevoie de tine” e despre faptul că, atunci când iubim, iubim subiectiv. Iubim înălțarea pe care o simțim când suntem lângă persoana iubită. Nu iubim nimic exterior. Iubim fericirea pe care o simțim în interior.”, declară Liviu Teodorescu.

Streaming Link: https://LiviuTeodorescu.lnk.to/AmNevoieDeTinePR

Videoclipul surprinde cele două personaje, Liviu și persoana iubită, în „singurătate”, când nu sunt unul langa celalalt, având nevoie unul de altul pentru a se simți împliniți. Clipul este regizat de Ionuț Trandafir și produs de Arkomo, avându-l drept D.o.P. pe Alexandru Mureșan.

Liviu Teodorescu este una dintre cele mai bune voci masculine ale noii generații din România, piesele sale având milioane de vizualizări pe YouTube, iar contul lui de Instagram numără peste 740 de mii de urmăritori. Interpret și compozitor, Liviu…

Citeste continuarea Aici

You might also like