Liana Stanciu și Nick Nnd din nou la Ramnicu Vâlcea, de Ziua Pământului

Pe 22 aprilie, de Ziua Pământului, la Râmnicu Vâlcea, pe Platoul Fețeni au revenit Liana Stanciu și Nick Nnd, alături de Johny Romano și Marius Chină. Împreună au acceptat invitația de a aduce un strop de culoare și de a pregăti locul pentru cel mai tare festival al verii, WeLoveMusic Festival!

copii la platoul feteni

Eveniment special la Râmnicu Vâlcea, pe Platoul Feteni, acolo unde anul trecut a avut loc WeLoveMusic Festival, iar anul acesta se va întâmplă din nou. Liana Stanciu și Nick Nnd, prezentatorii evenimentului, alatiri de Johny Romano și impresarul Marius Chină au fost imvitati de Ziua Pământului ca să infrumusețeze zona. Cele trei vedete împreună cu copiii și voluntarii Asociației More than a Smile, cu reprezentanții Primăriei Municipiului Râmnicu Vâlcea, echipa We Love Music Festival și Direcția Silvică Vâlcea prin Ocolul Silvic Râmnicu Vâlcea au făcut curat câteva ore și au vopsit copacii în mai multe culori.

Johny Romano si Marius China

”Ceea ce facem noi este o operațiune de ecologizare, chiar dacă e colorată, substanța alungă dăunătorii, ajută copacul, ajută natură, Noi ne pregătim pentru WeLoveMusic…

Citeste continuarea Aici

You might also like