Legătura neștiută dintre Marina Almășan și Diana Șoșoacă

În situaţia actuală, când personalități publice din România și Italia susţin diverse cuvinte acide despre Diana Șoșoacă, Marina Almășan a spus ferm că nu îi întoarce spatele avocatei care s-a luptat pentru ea în instanța judecătorească.

Astfel, puține persoane știu că Marina Almășan și Diana Șoșoacă au o relație de prietenie veche. Femeia a povestit că amiciția lor a pornit în instanța judecătoreacă, unde avocata Diana Șoșoacă i-a câștigat proces după proces în lupta cu răposatul Victor Socaciu, fostul soţ al Marinei Almășan.

Aceasta susţine că a admirat-o mereu pe Șoșoacă pentru personalitatea sa și mereu o va respecta și aprecia pentru că a apărat-o într-un moment dificil, motiv pentru care nu o va abandona acum.

„În ultima vreme, numele meu apare deseori în asociere cu cel al Dianei Șoșoacă. Numeroși jurnaliști, căutând să facă subiecte din orice, se agață de numele sonor al celebrei avocate (nu știu de ce, dar am sentimentul că îl folosesc în mod batjocoritor, deși de la tatăl meu, jurnalist vechi, știu că de numele omului și de fizicul său nu ai, pur și simplu, voie să te legi, dacă…

Citeste continuarea Aici

You might also like