Legătura INCREDIBILĂ dintre Georgiana Lobonț și Daiana Crețan: “Nu trebuie să stai ascunsă” – I-a schimbat radical viața cântăreței

Daiana Crețan, este una dintre artistele descoperite de Georgiana Lobonț, căreia interpreta de muzică de petrecere a reușit să îi schimbe radical viața. Ce sfaturi a primit de la îndrăgita artistă.
Georgiana Lobonț nu uită de unde a plecat în drumul ei spre succesul muzical! Interpreta de muzică de petrecere, care azi se bucură de aprecierea românilor, fiind una din cele mai solicitate artiste pentru a cânta la evenimente, a devenit, mai nou, descoperitoare de talente!
Georgiana Lobonț i-a schimbat viața unei tinere din Suceava
Puțină lume știe că Georgiana, pe lângă proiectele sale personale, îi încurajează pe tinerii care vor să spună ceva în lumea muzicii. Una dintre artistele care îi mulțumește azi Georgianei este Daiana Crețan, o tânără de 26 de ani sin Suceava.
Daiana ne-a dezvăluit povestea debutului ei în muzică. Fata convinsă de Georgiana Lobonț să cânte se bucură de realizări nu doar pe plan profesional, ci și în familie. Are un bebeluș de 8 luni și acum este însărcinată cu al doilea copil, în luna a cincea! Tânăra artistă a început să cânte de mică, participând la diverse spectacole. A început să…

Citeste continuarea Aici

You might also like