La nivelul Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției va funcţiona o celulă de criză

Miercuri 20 iulie, premierul Nicolae Ciucă a oferit detalii, despre planul pus la punct de autorităţi în aşteptarea valului puternic de căldură ce va lovi România începând chiar de joi, 21 iulie. La nivelul Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției va funcţiona o celulă de criză, a precizat premierul.

Este anunţul, de ultimă oră de la Guvernul României, având în vedere perioada de caniculă care va afecta ţara în zilele următoare.

Celulă de criză pentru monitorizarea efectelor caniculei. Nicolae Ciucă: Va funcţiona cât timp este nevoie

Premierul Nicolae Ciucă a anunțat că începând de joi, 21 iulie, va funcționa o celulă de criză în cadrul Centrului Național de Conducere și Coordonare a Intervenției.

Concret, Prim-ministrul a explicat că această celulă de criză va monitoriza efectele produse de temperaturile foarte ridicate, având în vedere avertizările meteo venite în ultimele ore pentru România.

În informaţiile sale, „Am discutat cu reprezentanții Institutului Național de Meteorologie și Hidrologie și prognozele pentru perioada imediat următoare evidențiază temperaturi foarte ridicate, motiv…

Citeste continuarea Aici

You might also like