Kanye West a lansat varianta deluxe a albumului “Donda”

Kanye West si-a surprins fanii lansand editia deluxe a albumului “Donda”. Materialul discografic a cucerit topurile muzicale din 11 tari, incluzand SUA, UK, Australia si, pentru prima oara, a debutat pe primul loc si in Franta, Italia si Suedia. Albumul a fost ascultat la trei evenimente transmise live – pe stadionul Mercedes Benz din Atlanta și Soldier Field din Chicago – fiecare dintre acestea doborand recordurile globale ale Apple Music pentru transmisiuni live. Albumul “Donda” a aparut pe 29 august 2021.
Asculta aici albumul: https://umusic.lnk.to/DondaDeluxePR
Varianta deluxe contine 5 piese noi: “Up From the Ashes”, “Remote Control Pt. 2”, “Never Abandon Your Family”, “Keep My Spirit Alive Pt. 2” si “Life of the Party”. Ultima piesa este o colaborare cu Andre 3000 si a fost facuta publica de Drake la propriul radio, OVO Sound. “Never Abandon Your Family” a fost redata la evenimentul de pe 22 iulie din Atlanta, dar nu a fost lansata pe prima varianta a albumului.
Kanye West este un rapper, cantaret, compozitor, producator muzical, creator de moda si antreprenor American. Acesta a lansat 12 albume, toate avand un succes imens. West este…

Citeste continuarea Aici

You might also like