JUNO lansează „RANA MEA” o nouă ipostază – artist, dar și dansator

O nouă piesă neașteptată vine din partea lui JUNO, artistul care a trăit ultimele luni pe culmile succesului. După două hituri importante care au ținut primele locuri în topurile muzicale toată vara, atât pe radio, cât și pe TV: „Scumpă foc” – Smiley feat. JUNO și „Toată noaptea” în colaborare cu frumoasa Mira, JUNO scoate un nou hit – RANA MEA, care poate fi ascultată pe toate platformele de streaming.

„Rana mea” este o piesă romantică, o poveste de dragoste cu iz tragic, ce se naște în urma une relații de iubire. JUNO își pune sufletul în versurile pe care le scrie, lucru ce transformă piesa într-un fictiv dialog cu persoana iubită. Vizualul piesei este unul dinamic, cu o coregrafie surprinzătoare care îi evidențiază, încă o dată, skillurile de dansator ale lui JUNO. Simplu, dar totuși de impact, clipul piesei îmbracă perfect povestea și creează astfel un univers unic, în stilul inconfundabil a lui JUNO.

JUNO povestește despre prima piesă de pe EP-ul „Afrodisiac”: Ma bucur mult că în sfârșit auziți „Rana mea”, o piesă de suflet, la care am lucrat mult. Inițial, am scris-o pentru Raluka, însă mi-am dat seama rapid că mi se…

Citeste continuarea Aici

You might also like