Jolie a implinit 12 ani! Cum si-a sarbatorit solista ziua de nastere?

Simpatica solista care a lansat in toamna anului trecut videoclipul piesei „Zarurile”, a avut parte de o dubla sarbatoare zilele acestea. Jolie, pe numele ei adevarat Andreea Ioana Roata a implinit 12 ani zilele acestea si in acelasi timp a fost sarbatorita si de Sfantul Ion.

jolie si colegele ei

Dublu motiv de sarbatoare pentru Jolie, adolescenta care a lansat videoclipul piesei „Zarurile”. Andreea Ioana face si dansuri si aniversarea a prins-o departe de casa, in cantonament la Cheile Gradistei alaturi de colegii ei de la Piticu Dance Studio.

tortul lui joiie

Parintii ei i-au facut o vizita surpriza si i-au dus cadouri si un tort special cu care sa-si cinsteasca colegi de la dansuri, Astfel ca impreuna cu colegii ei s-au distrat foarte bine si au facut fotografii si au dansat. Chiar si cu Piticu, profu de dansuri a facut fotografii pe care le-a postat pe retelele de socializare.

ziua lui jolie

Cine e Jolie?
Andreea Ionela Roata cu nume de scena JOLIE, are 12 ani, este nascuta in Lisabona, a crescut in Elvetia pana la varsta de 9 ani, cand parintii au revenit in Romania pentru educatia ei muzicala, pentru dorinta ei de a creste si de a trai in Romania. Jolie este eleva in…

Citeste continuarea Aici

You might also like