Jolie a fost surprinsă de ziua ei cu pizza specială și o întâlnire surpriză

Zilelele acestea îndrăgita solistă Jolie, a petrecut că în povești, trei zile și trei nopți, căci nu numai că și a sărbătorit ziua de nume, pentru că o cheamă și Ioana dar a fost și ziua ei de naștere, căci a împlinit I3 ani chiar pe 8 ianuarie.

Jolie cu Petre Stefan & Matei Berechet

Petrecerea de ziua să a avut loc acasă, având invitați peste 27 de prieteni și colegi de la liceu. Tânăra Jolie a primit o mulțime de surprize și cadouri spectaculoase. Una dintre surprize a fost că a primit o super pizza în formă de stea cu numele ei scris cu ingrediente de calitate. „O pizza deosebită, italiană, de la prietenii noștri de la „Napoletan pizza & pasta” din Colentina. Cea mai bună pizza din oraș, pufoasă și cu cele mai bune ingredieante.

Jolie cu Petre Stefan

Împreună cu prietenii de la școală ne am simțit minunat și ne am distrat pe cinste”, a povestit Jolie. Ultima dintre surprize a avut loc duminica și a fost o întâlnire specială stabilită de părințîi lui Jolie cu Petre Ștefan, un artist din nouă generație de muzică trap, pe care tânăra îl îndrăgește. Iar acesta a venit însoțit de bunul sau prieten, Matei Berechet….

Citeste continuarea Aici

You might also like