Jolie a cucerit publicul cu piesa „Zarurile”! Ce urmeaza pentru ea in 2022?

Jolie a lansat videoclipul piesei „Zarurile” la sfarsitul lunii noiembre si are succes cu ea, caci are multi urmaritori care o apreciaza. Pentru aceasta piesa pustoaica model si dansatoare, a facut si un videoclip extrem de interesant pe care il puteti urmari in continuare.
Andreea Ionela Roata cu nume de scena JOLIE, are aproape 13 ani, este nascuta in Lisabona si a crescut in Elvetia pana la varsta de 9 ani. Atunci parintii ei au revenit in Romania pentru educatia ei muzicala, pentru dorinta ei de a creste si de a trai in tara lor natala.

jolie e si model

Jolie a lansat videoclipul piesei „Zarurile” a carei muzica, orchestratie si mix&master este facuta de Alin Radu, textul de Sandel Balan iar producatorul videoclipului este Robert Bratu. „Sunt foarte mândră de această piesă! A apărut datorită profesionalismului și flerului domnului Săndel Bălan același care a reușit să umple sufletele miilor de oameni care au ascultat piesele compuse pentru fata lui încă de la debuturi. Este o piesă energică care nu ii poți fi indiferent! O contribuție la această piesă o au profesoara mea de canto, Ava, profesorul meu de dans, Pitic

modelul jolie

ul, Robert Bratu un…

Citeste continuarea Aici

You might also like