Joe Biden: “Un pistolar solitar echipat cu arme de război şi cu sufletul plin de ură a omorât cu sânge rece zece persoane nevinovate”

Preşedintele american, Joe Biden, a deplâns duminică tragedia din weekend din SUA, anunțând că „ura rămâne o pată pe sufletul Americii”, afirmând că “ura care rămâne o pată pe sufletul Americii”,  la doar o zi după atacul armat rasist soldat cu 10 morţi, în majoritate afro-americani, într-un supermarket din Buffalo, statul New York, potrivit AFP şi Reuters.

Cuvinte grele adresate de Joe Biden

Astfel, “Un pistolar solitar echipat cu arme de război şi cu sufletul plin de ură a omorât cu sânge rece zece persoane nevinovate”, a spus preşedintele american în cadrul unei ceremonii organizate la Washington în memoria celor 563 de poliţişti ucişi în exerciţiul funcţiunii pe parcursul ultimului an.

“Trebuie să lucrăm împreună pentru a combate ura ce rămâne o pată pe sufletul Americii”, a adăugat acesta, potrivit AFP.

La rândul său, ”Investigăm acest incident atât ca infracţiune motivată de ură, cât şi ca un caz de extremism violent motivat rasial”, a declarat după atac Stephen Belongia, agent special al FBI din Buffalo, în cadrul unei conferinţe de presă.

Autorul atacului, un tânăr de 18 ani

Guvernatoarea…

Citeste continuarea Aici

You might also like